Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، علی اکبر ولایتی روز سه شنبه در آیین افتتاحیه پژوهشکده غرب شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با اشاره به این که غرب شناسی یک حوزه مطالعاتی گسترده و مرتبط با رشته های گوناگون است، افزود: هر چند حرکت های ضد استعماری از نیمه دوم سده نوزدهم به بعد، استقلال سیاسی بسیاری از مستعمرات را در پی داشت، اما اَشکال نفوذ علمی و فرهنگی استعمار نه فقط از میان نرفت؛ بلکه در مقیاسی گسترده تر ادامه یافت و البته باید تاکید کرد که این نفوذ بیش از هر چیز در عرصه فرهنگ به ویژه ارزش ها، هنجارها، پسندها و نمادها که سازنده سبک های زندگی است، حضوری دائمی، فعال و مؤثّر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تصریح کرد: غرب همراه با تکنولوژی، تولیدات صنعتی و کالاهای فرهنگی خود، سطحی ترین و نازل ترین ارزش ها، باورها و نمادهایی را ترویج می کند که هدف آن چیزی جز مصرف گرایی، لذت جویی، معنویت گریزی و در نهایت پوچی و بی معنایی نیست و انقلاب اسلامی ایران، به ویژه رهبری بی بدیل امام خمینی(ره) و تداوم راه امام به پرچمداری حضرت آیت االله العظمی امام خامنه ای(مد ظله) رهبر معظم انقلاب اسلامی، راه را بر تحول فکری و انقلابی بر پایه ارزش های اسلامی گشود و بسیاری از موانع را کنار زده است، لیکن راه تحولات سازنده و پیشرو هنوز "هموار" نشده است.

 رییس هیات موسس امنای پژوهشکده غرب شناسی دانشگاه آزاد ادامه داد: اگر بپذیریم ریشه بسیاری از مشکلات، نبود یا کمبود تفکّر مستقل، تحول گرا و معطوف به مسائل واقعی مردم در حال و آینده است، اهمیت مراکزی برای تبادل اندیشه ها و تولید افکار نو برای شکستن قالب های کهنه، ناکارآمد و درانداختن طرح های نو به ویژه به دست جوانان، آشکارتر می شود.  

 ولایتی افزود: با الهام از فرمایشات و تأکیدات مکرر مقام عظمای ولایت در خصوص تفکر تحول آفرین که اخیراً در "بیانیه دوم انقلاب" طنینی نو یافته است، تأسیس مراکز تحقیقاتی به ویژه پژوهشکده های تخصصی در حوزه "غرب شناسی" ضرورتی مؤکد است.

وی با تاکید بر اینکه بیانیه گام دوم انقلاب طنینی نو در تحول آفرینی است، گفت: تأسیس این پژوهشکده به مثابه یکی از بزرگ ترین نهادهای علمی و فرهنگی کشور، اقدامی موثّر در جهت پیشرفت پایدار و تقویت هویت اسلامی ایران است.

ولایتی اظهار داشت: شناخت فرصت ها و چالش هایمان در ارتباط با غرب، از یک سو و بازشناسی ظرفیت ها و قابلیت هایمان، از سوی دیگر می تواند در جهت محقّق ساختن هدف ها و آرمان های بلند انقلاب نقش موثّری ایفا کند.  

وی تأسیس و راه اندازی پژوهشکده غرب شناسی در واحد تهران مرکز دانشگاه آزاد اسلامی را اقدامی مبارک دانست و گفت: این اقدام با الهام از اندیشه های نو و راهگشای بیانیه "گام دوم انقلاب" و استفاده از اندیشمندان و صاحب نظران علمی و پژوهشی می تواند مقوم کوشش هایی باشد که در جای جای کشورمان به دست تمامی ایرانیان به ویژه جوانان پرشور، غیور، تحول خواه و برخوردار از روحیه جهادی و کارآفرینی صورت می گیرد.

آیین افتتاحیه پژوهشکده غرب شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با حضور علی اکبر ولایتی رییس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی، غلامعلی حدداد عادل رییس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی، محمد مهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی ، سید محمود رضا آقامیری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی، سید مرتضی نبوی رییس پژوهشکده غرب شناسی واحد تهران مرکزی و جمعی از فرهیختگان دانشگاهی داخلی و خارجی امروز برگزار می شود. 

برچسب‌ها پژوهشگر علی اکبر ولایتی دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پژوهشگر علی اکبر ولایتی دانشگاه پژوهشگر علی اکبر ولایتی دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی پژوهشکده غرب شناسی واحد تهران مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۱۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیر امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان همدان گفت: نوزدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی و حافظان قرآن کریم، مربوط به ترجمه و مفردات کلام الله مجید، همزمان با سراسر کشور در همدان برگزار شد.

رضا فرهادی افزود: استان همدان هم به عنوان یکی از حوزه‌های منتخب این آزمون در حوزه‌های دانشگاه چمران، دانشگاه بوعلی و اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ملایر با حضور ۲۷۰ شرکت کننده برگزار کرد که در رشته ۱۰ جز ۴۰ نفر، ۲۰ جزء ۳۹ نفر و در رشته‌های دیگر در مجموع ۱۳۲ نفر حضور داشتند.

او همچنین گفت: نتایج این آزمون خرداد امسال اعلام می‌شود.

دیگر خبرها

  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • آخرین وضعیت تقسیم استان‌های کرمان و تهران از زبان معاون پارلمانی رییس جمهور
  • جدیدترین اظهارات معاون پارلمانی رییس جمهور در خصوص تقسیم استان‌های کرمان و تهران
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد