Web Analytics Made Easy - Statcounter

وحید حاجی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره مراحل پایانی آماده‌سازی سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب اظهار کرد: با رایزنی‌هایی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و معاونت فناوری و نوآوری دانشگاه صورت گرفته، اکنون به یک اصلی در راه‌اندازی و مدیریت سرای نوآوری رسیدیم و مقدمات راه‌اندازی به نقطه پایانی خود رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به افتتاح سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در آبان ماه سال جاری، افزود: محوریت سرای نوآوری این واحد دانشگاهی در حوزه «فناوری‌ها و نوآوری‌های آموزشی» تعریف شده و شتاب‌دهنده‌ها و استارت‌آپ‌ها نیز براساس این محور انتخاب شده‌اند.

رئیس سرای نوآوری «فناوری‌ها و نوآوری‌های آموزشی» دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب بیان کرد: طبق پیگیری‌های انجام شده، با شتاب‌دهنده تتا(تعلیم و تربیت ایران) توافق شده است و دو هفته پیش نخستین فراخوان شتاب‌دهی برای فناوران و ایده‌پردازان حوزه آموزشی منتشر شده است. تیم‌ها و استارت‌آپ‌هایی که علاقمند حضور در سرای نوآوری و رشد در این زیست‌بوم هستند می‌توانند در این فراخوان شرکت کنند.

حاجی‌‎پور درباره استقرار شرکت‌ها و واحدهای فناور در سرای نوآوری «فناوری‌ها و نوآوری‌های آموزشی» عنوان کرد: اکنون درخواست 15 مورد از شرکت‌های دانش‌بنیان و هسته‌های فناور برای استقرار در سرای نوآوری درحال بررسی و ارزیابی است و سه شرکت هم اکنون در ساختمان سرا به‌طور کامل مستقر شده‌اند. به‌طور مثال شرکتی فعال در حوزه بُرد گِیم‌های آموزشی درکارگاه‌ تعبیه شده برای این شرکت مستقر شده و درحال فعالیت است.

وی ادامه داد: امورات جزئی برای آیین رسمی افتتاحیه سرای نوآوری واحد تهران غرب درحال انجام است و همه الزامات زیرساختی به پایان رسیده است. عملیات هویت بصری و دیتا پروژکتوری نیز درحال انجام و آماده‌سازی است.

رئیس سرای نوآوری «فناوری‌ها و نوآوری‌های آموزشی» دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب خاطرنشان کرد: براساس فراخوانی که منتشر شده، آمادگی کامل برای جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه دانشجویان و اعضای هیئت علمی را داریم. علاقمندان تا 30 مهر سال جاری فرصت دارند تا ایده‌های کسب‌وکار خود را در حوزه فناوری‌های آموزشی به سرای نوآوری ارسال کنند.

حاجی‌پور با اشاره به تخصیص دو هزار و 600 مترمربع به سرای نوآوری واحد تهران غرب گفت: ایده‌هایی برای جذب و به حداکثر رساندن ورودی سرای نوآوری درحال طرح و بحث است. در عرض دو هفته فرآیندهای داوری ایده‌ها جمع‌بندی شده و رویدادی در این زمینه برگزار خواهد شد تا برگزیده‌ها به سوی استقرار در سرای نوآوری هدایت شوند. فضای سرای نوآوری برای استقرار 50 استارت‌آپ‌ها و 15 شرکت حرفه‌ای پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1074606 برچسب‌ها سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب فناوری ها و نوآوری های آموزشی نوآوری دانشگاه سرای نوآوری ایده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۹۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور

ایسنا/خراسان رضوی رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان گفت: جهاددانشگاهی آمادگی کافی برای بازتعریف نقش خود نه تنها در صنعت غذا بلکه در شاخه‌های مختلف صنعت را داراست و این آمادگی را اعلام می‌کند.

مسعود ابراهیمی امروز ۱۳ اردیبهشت در اولین رویداد ملی فبین‌فود که در هتل پردیسان مشهد برگزار شد، ضمن تشکر از جهاد دانشگاهی خراسان رضوی که میزبان این رویداد ملی است، اظهار کرد: جهاددانشگاهی نیازی به معرفی ندارد، اما لازم به ذکر است که طی چهار دهه گذشته این نهاد خدمات مفید و موثری را به کشور عرضه کرده و در حوزه‌های علمی، فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و فناوری سعی در رفع نیازهای جامعه داشته است‌.

وی بیان کرد: در رویکردی جدید و نو در حوزه فناوری، جهاددانشگاهی مصمم است که به شکل موثرتر و پررنگ‌تری جایگاه خود را در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور بازتعریف کند و نقش‌آفرین موثری در این زمینه باشد. ما به عنوان نهاد واسط دانشگاه‌ها، مراکز علمی، نهادهای سیاست‌گذار و نهادهای تامین مالی نقشی کلیدی برای خود تعریف کرده‌ایم تا بتوانیم این نهادها را برای رفع نیاز جامعه گرد هم آوریم و با هم متصل کنیم. این رویداد ملی مبتنی بر این نگاه شکل گرفته است و منشاء آن آزمایشگاه ساخت سریع در حوزه صنایع غذایی است.

رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان عنوان کرد: این اولین آزمایشگاه ساخت سریع در حوزه مواد غذایی در سطح کشور است. امیدواریم منشاء اثرات مفید و سازنده‌ای در این عرصه شود و مثال خوبی برای تکثیر در سطح کشور باشد. همچنین جهاددانشگاهی آمادگی کافی برای بازتعریف نقش خود نه تنها در صنعت غذا بلکه در شاخه‌های مختلف صنعت را داراست و این آمادگی را اعلام می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • تشییع شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر
  • گزارش تصویری | تشییع شهید گمنام در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران