Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب گفت: این واحد دانشگاهی موضوع صنعت و سلامت را به کمک دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در قالب طرح پایش و برای حل مسائل کشور دنبال می‌کند.

پروین داداندیش در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به لزوم افزایش ارتباط دانشگاه‌ها با صنعت اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب موضوع صنعت و سلامت را به کمک دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در قالب طرح پایش و برای حل مسائل کشور دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نخستین گام این است که ما چالش‌های حوزه صنعت و سلامت را پیدا کرده و آن را به موضوعاتی که قابلیت این را داشته باشد دانشجویان بتوانند از آن پایان‌نامه استخراج کنند تبدیل کنیم؛ در واقع یک موضوع بزرگ را به مجموعه‌ای از موضوع‌های کوچک و پایان‌نامه تبدیل می‌‌کنیم تا دانشجویان بتوانند آن را بر روی پایان‌نامه‌های خود کار کنند، وقتی تحقیقات انجام می‌شود، آن‌ها را در کنار هم قرار می‌گیرند و راه‌حل آن موضوع و مشکل بزرگ حاصل می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با بیان اینکه واحد تهران غرب گام‌های مؤثری در جهت طرح پایش انجام داده است، گفت: دانشجویان این دانشگاه به سمت پایان‌نامه‌های کاربردی و در جهت حل مسائل کشور سوق پیدا کرده است. گام دوم این است حوزه‌هایی را که در صنعت، بنگاه‌ها و شرکت‌ها در راستای موضوع مپایش واحد تهران غرب است پیدا کنیم و شروع به انجام کار تحقیقاتی مشترک تحت عنوان پروژه بیرون‌دانشگاهی انجام دهیم.

داداندیش خاطرنشان کرد: دو پروژه موفق در حوزه تحقیقات مشترک داشتیم و این هم باز یک قدم مثبت در این امر است. مثلاً از سال گذشته تا الان یک تفاهم‌نامه با فولاد مبارکه به مبلغ یک میلیارد بستیم به عنوان اعتبار برای ما در نظر گرفته‌اند که اولین قراردادش را به مبلغ 250 میلیون تومان چند نفر از اساتید مکانیک ما منعقد کرده و یک پروژه را در آنجا تعریف کرده‌اند.

وی گفت: یک‌سری از اساتید را به فولاد مبارکه می‌فرستیم که از نزدیک ببینند موضوعات حوزه صنعت-سلامت چه موضوعاتی است و این هم به نظر می‌آید که قدم دوم هم برداشته‌ایم. پیش‌بینی من این است که یک کار که در ارتباط با چالش‌ها است ولی به نظر من بزرگ‌تر از آن است اینکه یک قدمی از سال گذشته شروع کرده‌ایم بر این اساس که ما باید یک تحول در آموزش ایجاد می‌کردیم چون به نظرمان می‌آمد که این آموزش روتینی که دانشگاه‌ها دارند از طریق استادمحور، می‌روند کلاس درس می‌دهند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب ادامه داد: آن اثر را ندارد و نمی‌تواند دانشجو را جذب کند. سال گذشته در مرداد ماه با نزدیک 100 نفر از استادان جلسه‌ای داشتیم و طرح موضوع کردیم که هر کدام از شما ببینید در رشته‌های خودتان چگونه می‌توانید در نحوه آموزش تغییراتی ایجاد کنید که دانشجو انگیزه پیدا کرده و بهتر درس بخواند. به چند نوع نحوه آموزش نوآورانه رسیدیم که سال‌هاست در دنیا هم اتفاق افتاده به نام آموزش مسئله محور که استاد به جای اینکه برود متکلم وحده باشد، هر جلسه یک موضوع را به عنوان مسئله طرح می‌کند، ‌دانشجوها تیم می‌شوند با هم مسئله را حل می‌کنند و در راستای حل مسئله، یادگیری اتفاق می‌افتد. البته کار سختی است و استاد باید خیلی زحمت بکشد.

داداندیش بیان کرد: خوشبختانه از سال گذشته تا کنون در هر رشته‌ای یکی یا چند تن از اساتید آموزش از این طریق را شروع کرده‌اند. یکی‌ از آنها زبان انگلیسی است، دیگری در حوزه گردشگری است، یکی دیگر در حوزه روان‌شناسی است و هر هفته ما جلساتی را در این خصوص برگزار می‌کنیم ولی به خاطر کرونا برگزاری این جلسات تاحدودی با تاخیر مواجه شده است، هر کدام از استادان تجربه خود در 6 ماه گذشته را بیان می‌کنند که مثلاً ترم پیش این آموزش را داده‌اند، مثلاً اساتید رشته‌های کامپیوتر، مکانیک و برق در نشست مشترکی که داشتند، تصمیم گرفتند که در ابتدای ترم دانشجویان ورودی‌ جدید را با این رشته‌ها آشنا کنند و این اتفاقی بی‌سابقه بود.

وی در پایان گفت: یعنی یک درس را چهار استاد، به‌صورت تخصصی به بچه‌ها ارائه می‌کنند تا دانشجویان با این حوزه آشنا شده و درنهایت علاقه‌ بیشتری نسبت به مباحث درسی برای آنها ایجاد شوند. حالا دارد نتایجش می‌آید که امیدواریم تبدیل به مقاله شود. مثلاً زبان انگلیسی ما نتایج کارش را در یکی از دانشگاه‌ها که مسابقه بود برد و تیم هفتم شدند. اینها همه برای ما دستاورد است. ما یک دانشگاه جوان هستیم، اساتیدی جوان ولی پرانگیزه و پرتلاش داریم، همت کردند و نتایجش را هم در دو، سه ساله می‌بینیم. به نظرم می‌آید که در آینده بهتر هم خواهد شد.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: سلامت طرح پایش ارتباط دانشگاه با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب پایان نامه سال گذشته طرح پایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۸۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتار آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین حقیقت حقوق بشر آنها را روشن کرد

رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه رفتار آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین حقیقت حقوق بشر آنها را روشن کرد، گفت: برخورد با این دانشگاهیان معترض و حضور گارد نظامی مسلح در درون دانشگاه و رفتارهای سخیف و زشت با اساتید و دانشجویان پرده ای از حقیقت ادعاهای آمریکایی را با همه دنیا نشان داده است.

حجت الاسلام مصطفی رستمی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن بیان این مطلب به اتفاقات اخیر دانشجویان و دانشگاهیان آمریکا و اروپا اشاره و اظهار کرد: در فضای رسانه ای دنیا، غرب به ویژه آمریکا نسبت به همه اتفاقاتی که روی می‌دهد واکشن نشان می دهد اگر دختری، نویسنده ای، دانشجو یا هر کسی در معرض اتهام قرار بگیرد، آمریکا خود را ذی حق می داند که در خصوص این موضوع مداخله کند و توضیح بخواهد و خود را به نوعی سردمدار جریان مطالبه گری در دنیا در موضوعات مختلف می داند.

وی در ادامه تصریح کرد: اتفاقات اخیر در آمریکا چند سئوال جدی در مقابل آنها قرار داده است اولا همراهی با یک رژیم کودک کش که تا بحال ۳۴ هزار از مردم بی دفاع و غیرنظامی فلسطین را به شهادت رسانده است. ارسال سلاح و آخرین جنگ افزارها و کمک های جدید نظامی به این رژیم نیازمند پاسخ این کشور را می طلبد.

رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها خاطرنشان کرد: دانشجویان و اساتید دانشگاه های آمریکایی نسبت به حمایت دولت از این رژیم کودک کش نسبت به نسل کشی در فلسطین معترض هستند و خواستار قطع همکاری دانشگاه های خود با این جنایتکار جنگی و ناقض حقوق بشر هستند.

رستمی ادامه داد: برخورد با این دانشگاهیان معترض و حضور گارد نظامی مسلح در درون دانشگاه و رفتارهای سخیف و زشت با اساتید و دانشجویان پرده ای از حقیقت ادعاهای آمریکایی را با همه دنیا نشان داده است.

وی خاطرنشان کرد: دانشجویان و اساتید ما در دانشگاه های مختلف نسبت به این رفتار زشت با دانشگاهیان آمریکایی در حمایت از رژیم جعلی و کودک کش تحرک داشتند. اما اصل ماجرا این است پرده ای از حقیقت حقوق بشر آمریکایی برای ما روشن شد ممکن است این نقض حقوق بشر در کشورهای دیگری نیز رخ بدهد؛ اما هیچ کدام مانند آمریکا ادعاییی در این زمینه ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است
  • دانشگاه رازی آماده پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • درخواست اساتید دانشگاه اموری برای اخراج رئیس دانشگاه
  • اعلام آمادگی دانشگاه رازی برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • اعلام آمادگی دانشگاه رازی کرمانشاه برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • اساتید در شکل‌گیری شخصیت انسان‌هایی که آینده جامعه را می‌سازند، بسیار مؤثر هستند
  • اعلام آمادگی دانشگاه قم برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • دولت مسائل کشور را با کمک و حمایت از دانشگاهیان حل می‌کند
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • رفتار آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین حقیقت حقوق بشر آنها را روشن کرد