Web Analytics Made Easy - Statcounter

به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، به مناسبت عید غدیرخم با راهبری اداره کل هدایت و توانمندسازی دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی، وبینار ملی «ابلاغ ظهور» برگزار شد.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، به مناسبت عید غدیرخم با راهبری اداره کل هدایت و توانمندسازی دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی، وبینار ملی «ابلاغ ظهور» امروز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این وبینار حجت‌الاسلام محمدجعفر محمدی، نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب پیرامون شأن عید غدیرخم، آیات قرآن کریم و احادیث در خصوص خلافت و جانشینی حضرت امام  علی(ع) پس از پیامبر اکرم(ص)، در ۶ محور و موضوع به سخنرانی پرداختند.

وی در هر محور سؤالی کلیدی مطرح و به آن پاسخ داد و گفت: 1) آیا وظیفه پیامبر(ص) انتخاب جانشین بوده است؟ بله طبق آیه (و واعدنا موسی ثلاثین لیله) حضرت موسی(ع) در عدم حضور موقت خود، هارون را جانشین خود قرار داد. پس پیامبر(ص) نمی‌تواند مردم را حتی برای مدت کوتاه رها کند. 2) جانشین پیامبر(ص) چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟ طبق آیات قرآن جانشین پیامبر(ص) حداقل سه ویژگی دانش کافی (هل یستوی الذین یعلمون و الذین لایعلمون)، جهاد در راه خدا (فضل الله المجاهدین باموالهم و انفسهم علی القاعدین...) و سابقه و تجربه کاری ( السابقون السابقون اولئک المقربون) باید داشته باشد.

نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب ادامه داد: محورهای دیگری نیز مطرح بود، 3) ویژگی‌های جانشین نبی(ص) در چه کسانی بوده است؟ تنها در علی(ع) بود که پیامبر (ص) فرمودند: داناترین، شجاع‌ترین، فقیه‌ترین، افضل‌ترین و... علی(ع) است. 4) آیا پیامبر(ص) جانشین خود را معرفی کرد؟ بله، اولین بار در آیه انذار معرفی کردند و در طول 23 سال رسالت خود بارها و بارها به جانشینی علی(ع) از جمله حدیث منزلت که فرمودند: انت منی بمنزله هارون من موسی اشاره کرده‌اند.

جعفری افزود: محور پنجم این است که اگر جانشین پیامبر(ص) معرفی شده بود، پس غدیر چه اهمیتی داشت که برگزار شود؟ غدیر حادثه جدیدی غیر از معرفی جانشین بود که پیامبر(ص) اولاً از این حادثه بیم داشت درحالی‌که در طول 23 سال از هیچ چیز نترسید، ثانیاً زحمات 23 ساله او در گرو این حرکت بود و ثالثاً خداوند متعال اکمال دین و رضایت از اسلام را در گرو آن می‌دانست و... 6) دو اقدام جدی و جدید پیامبر(ص) در غدیر چه بود؟ اولاً انتصاب علی(ع) در مراسم کاملاً رسمی بود. نشانه‌های غدیر بیان‌کننده اجرای مراسم تودیع و معارفه از طرف پیغمبر اسلام(ص) است. تودیع پیامبر(ص) که رسالت او پایان پذیرفت و شروع به کار امام(ع) در آن جلسه مطرح شد.

وی خاطرنشان کرد: از جمله نشانه‌های غدیر این است که پیامبر(ص) نفرمود بعد از رحلت من علی(ع) مولای شماست، بلکه فرمود (هذا علی مولاه) یعنی از همین الآن ولایت علی(ع) آغاز شد،  پیامبر اسلام(ص) عمامه خود را در مقابل جمعیت برداشت و سر علی(ع) گذاشت و فرمود عمامه، تاج عرب است و پیامبر(ص) دستور دادند دو خیمه برپا کنند و فرمود هرکس فرمان خدا را در مورد علی(ع) پذیرفت بیاید در چادر من اول به من تبریک بگوید که کار من تمام شد و بعد در چادر علی(ع) حاضر شده و با او بیعت کند. دومین کار مهم پیامبر(ص) در غدیر معرفی 11 امام بعد از علی(ع) بود.

نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب بیان کرد: پیامبر اسلام(ص) در غدیر وظایف امام زمان(عج) را در زمان ظهور بیان کرده و در فرازی فرمودند: ای مردم! به راستی من نبی، و علی وصی من است. بدانید که آخرین امامان ما مهدی قائم است. بیدار باشید او غالب بر اساس دین، او انتقام گیرنده از ظالمین، او فاتح قلعه‌ها و منهدم‌کننده آن‌ها، و کشنده هر قبیله‌ای از اهل شرک است. اوست که انتقام دوستان خدای عزیز و جلیل را می‌گیرد و دین خدا را یاری می‌کند و نیز فرمودند: ای مردم! هرکس خدا و رسول او و علی و امامانی را که ذکر کردم، اطاعت کند، به رستگاری بزرگ دست یافته است.

جعفری در پایان با اشاره به نزول آیات ابتدایی سوره معارج گفت: امضای واقعه غدیر از طرف رب جلیل است و طی آن خداوند متعال مخالف غدیر و ولایت علی(ع) را کافر خواند و او را به سزای مخالفت آن رساند.

در پایان این وبینار ابراهیم مهری، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب ضمن تشکر از شرکت‌کنندگان، اظهار امیدواری کرد که خداوند ما را از شیعیان واقعی مولا علی(ع) و از منتظران واقعی امام زمان(عج) قرار دهد.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب ظهور غدیر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی وبینار باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب پیامبر ص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۰۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبایی(ره) ضمن گوشزد کردن شرایط نامطلوب کشور به مسئولین حوزه‌ی رفاه اجتماعی در معنای عام و تأمین اجتماعی در معنای خاص، از نهاد‌های مربوطه مطالبه‌ی پیگیری سریع‌تر و جدی‌تر این سیاست‌ها را دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در رابطه با سیاست‌های تأمین اجتماعی، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی (ره) نامه‌ای خطاب به سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نوشت.

متن این نامه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

«سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی که شامل کارگر و غیر کارگر می‌شود، مدت‌ها پیش ابلاغ شده است، رئیس جمهور محترم هم دستور داده که آئین‌نامه‌هایش تهیه بشود؛ منتها آنطور که به بنده گزارش کرده‌اند، تا حالا کار‌هایی که باید انجام می‌گرفت، درست و کامل انجام نشده».
بیانات دیدار با کارگران ۰۵ /۰۲/۱۴۰۳
وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی
و نمایندگان مجلس شورای اسلامی.
احتراماً سلام علیکم

متن سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۱ به شرح زیر منتشر شد:
بر اساس دستور رهبر انقلاب اسلامی و در اجرای بند (ج_۱) الزامات تحقق سیاست‌های کلی نظام، قوه‌ی مجریه موظف است با کمک مجلس شورای اسلامی و قوه‌ی قضائیه و با بسیج دستگاه‌های مسئول، برنامه‌ی جامع تحقق این سیاست‌ها را شامل تقدیم لوایح، تصویب مقررات و اقدامات اجرایی لازم، در مدت شش ماه ارائه کند. ابلاغیه سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی ۲۱/۰۱/۱۴۰۱

باتوجه به گذشت بیشتر از دوسال از ابلاغ سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی توسط مقام معظم رهبری و ارائه نشدن لایحه‌ای از طرف نهاد‌های ذی‌ربط، در ادامه به ذکر برخی نکات جهت ضروری بودن اصلاحات در بدنه جامعه، می‌پردازیم:

ناظر به اهمیت مؤلفه‌هایی به رفاه اجتماعی و تأمین اجتماعی در هر جامعه‌ای، سالم و کارامد بودن آن‌ها برای امنیت، سلامت و وضعیت رفاهی آن جامعه ضروری و مبرهن است.
حال آنکه با نگاهی به شرایط فعلیِ رفاهی کشور، وضعیت نامطلوب آن بیشتر از هر زمانی به چشم می‌خورد.
نابسامانی و ناترازی در صندوق‌های بازنسشتگی، آن‌ها را مجبور به استقراض از بانک‌ها کرده که به موجب آن افزایش نقدینگی را به همراه داشته و باعث افزایش تورم در جامعه شده و می‌شود. این خود باعث کوچک‌تر شدن سفره‌ی مردم است. مشکلاتی از این دست نه‌تن‌ها نارضایتی افراد بیمه پرداز و مستمری بگیر را در پی دارد بلکه گریبان اکثر مردم جامعه را نیز گرفته است.


افزایش تورم و در پی آن افزایش فقر در جامعه که قسمتی از آن به سیاست‌های کهنه و مریض در همین حوزه‌ی تأمین اجتماعی بر می‌گردد، باعث شده که چرخه‌ی فلج کننده‌ی نقدینگی، تورم و فقر تکرار شود و توان قشر ضعیف جامعه روز به روز زیر بار مشکلات اقتصادی کمتر شود. این خود تهدیدی برای نسل‌های بعدی است و آینده جامعه را با خطراتی از جمله پیری جمعیت و ... مواجهه می‌کند.
این چرخه‌ی معیوب کلیدش در دست دستگاه‌های دولتی از این جیب به آن جیب می‌شود در حالی که با استقرار یک نظام تأمین اجتماعی جامع، کارآمد، فراگیر و چند لایه احتمال بهبود یافتنش بسیار بالا است.
اکنون با وجود گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی و اتمام مهلت شش ماهه‌ی آن‌ها، خبری از اجرایی شدنشان نیست و در همان مراحل اولیه‌ی ارائه‌ی لایحه معطل مانده‌اند.


انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه‌طباطبایی (ره) باتوجه به تأکیدمجدد مقام معظم رهبری بر به نتیجه نرسیدن این سیاست‌ها، ضمن گوشزد کردن شرایط نامطلوب کشور به مسئولین حوزه‌ی رفاه اجتماعی در معنای عام و تأمین اجتماعی در معنای خاص، از نهاد‌های مربوطه مطالبه‌ی پیگیری سریع‌تر و جدی‌تر این سیاست‌ها را دارد.

دیگر خبرها

  • تیم دانشگاه آزاد آزادشهر قهرمان مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد شد
  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی
  • بهره‌گیری از ظرفیت استادان در مقوله آراستگی و شئونات رفتاری دانشگاه‌ها
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • دانایی که منجر به توانایی نشود مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • دشمن دوباره خباثت کند، با اقدامی بزرگتر پاسخ داده می‌شود
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد