Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، در ابتدای جلسه داداندیش ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه اظهار داشت: شرایط فعلی درخصوص بیماری کرونا نه تنها نباید مانعی در جهت دستیابی به اهداف واحد باشد، بلکه وظیفه ما را جهت مشارکت بیشتر می کند.

وی با تأکید بر لزوم استفاده صحیح و مسئولانه از تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی واحد تهران غرب گفت: باید با یک برنامه صحیح از این تجهیزات در جهت پشبرد آموزش استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ازآنجا که بخشی از اهداف و برنامه های کلان دانشگاه آزاد افزایش درآمدهای غیرشهریه ای از حوزه های علمی و پژوهشی دانشگاه است، آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه به عنوان یکی از بزرگ ترین زیر ساخت های علمی و پژوهشی دارای پتانسیل خوبی برای ارائه خدمات و محصولات و بازاریابی است.
در ادامه جلسه رئیسی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت فعلی آزمایشگاههای واحد افزود: در حال حاضر 46 عنوان آزمایشگاه در واحد داریم که این آزمایشگاهها بیشتر جنبه آموزشی دارد و سرفصل آموزش را پوشش دادیم و می توانیم عضو سامانه ساها دانشگاه آزاد شویم.


وی ادامه داد: بررسی های انجام شده نشان می دهد در رشته مکانیک یکی از آزمایشگاهها ودر رشته مران دو تا از آزمایشگاهها، تحقیقاتی می باشد که دانشجویان تحصیلات تکمیلی می توانند از آن استفاده کنند.

مدیر ارتباط نشر علم و امور آزمایشگاهی، واحدتهران غرب گفت: هدف گذاری کردیم بتوانیم با کمک مدیران گروه رشته عمران، مکانیک، برق، کامپیوتر به آزمایشگاه مرجع برسیم. و اگر در هر رشته یک ازمایشگاه فعال مرجع داشته باشیم، می توانیم از استاندارد مجوز بگیریم و از آن بهره برداری کنیم.
درادامه نماینده هرگروه آموزشی به پیشنهاد و ارائه راهکار جهت استفاده بهینه از آزمایشگاههای واحد و تحقیقاتی و مرجع شدن آن پرداختند.

مقسمی عضو هیات علمی گروه کامپیوتر پشنهاد استفاده از عینک شخصی و دوربینهای 360 درجه برای برگزای اردوها را مطرح کرد.

اسفندی مدیرگروه عمران، پیشنهاد استفاده از مدرسین واحد جهت پذیرش مسوولیت در آزمایشگاههای عمران را مطرح و خواستار رفع موانع اداری این مساله شد که از سوی رئیس واحد مساعدتهایی عنوان شد. وی همچنین پیشنهاد ساخت برخی از وسایل و تجهیزات مورد استفاده واحد در غالب پروژه دانشجویی را نیز مطرح کرد.

سپس توکلیان عضو هیات علمی گروه مکانیک پیشنهاد مرجع شدن آزمایشگاه مقاومت مصالح مکانیک و عمران با یکدیگر تحت عنوان آزمایشگاه خواص مواد را مطرح و همچنین خواستار تسهیل فرآیند طرح های برون دانشگاهی و بهره برداری آزمایشگاه ها را مطرح کرد.

درادامه جلسه رحیمی در خصوص بستن قرارداد بصورت داخلی با اساتید و درغالب ایین نامه های موجود بعنوان راهکار حل مشکلات، مواردی را ارایه کرد و ضمن تایید پشنهاد توکیان، افزود: خوشبختانه اولین آورده آزمایشگاه های واحد، عدم برون سپاری آزمایشگاه ها و کارگاه ها است که علاوه بر برگشت هزینه به واحد دانشجو نیازی به رفت و آمد در خارج از دانشگاه ندارد. از این آزمایشگاه ها می توان در طرح های تحقیقاتی برون دانشگاهی نیز استفاده کرد. هر مسئول ازمایشگاه و هیات علمی ای که سفارشی را بگیرد به صورت قرارداد داخلی با ایشان همکاری خواهد شد.
سپس رئیس واحد تهران غرب، خواستار مستندسازی در آرمایشگاههای واحد بصورت آرشیو تصویری شدند که آزمایشگاهها چه مسیر تحولی را تا رسیدن به این نقطه طی نموده است.
وی تصریح کرد: درصورت محقق شدن برگزاری آزمایشگاهها بصورت مجازی، این میتواند یکی از اقدامات موثر واحد در دوران کرونا و قابل تعمیم به ترم آتی باشد و حتی درپرداخت شهریه دروس عملی دوگزینه حضوری و مجازی با شهریه متفاوت را درپیش روی دانشجویان قرار داد تا هرکدام را که تمایل داشتند انتخاب کنند.
در ادامه ریئس واحد ضمن اعلام حمایت از برنامه های معاونت پژوهشی، به جمع بندی مباحث مطروحه پرداخت و مقرر شد در تابستان هر گروه آموزشی تعدادی از دروس عملی آزمایشگاههای واحد را که ظرفیت لازم را برای اجرای مجازی دارد معرفی و اجرا کند. همچنین مقرر شد روند همکاری و مرجع شدن آزمایشگاه ها با هدف افزایش درآمدهای غیرشهریه ای تشریح شود و اعضای هیأت علمی نسبت به اجرای طرح های صنعتی در آزمایشگاه های واحد اهتمام ورزیده تا با بستن قرار دادهای داخلی در واحد بتوان به روند بهره مندنی از خدمات آزمایشگاهی کمک نمایند همچنین مقرر شد لیست آزمایشگاه هایی که پتانسیل تبدیل شدن به آزمایشگاه تحقیقاتی و یا مرجع را دارند از گروه های آموزشی دریافت شود و همچنین گروههای آموزشی اعلام کنند هرکدام به چه تجهیزاتی نیاز دارد و تا چه زمانی آماده بهره برداری از آزمایشگاه گروه به عنوان آزمایشگاه مرجع و تحقیقاتی است.

انتهای پیام /

167 / 167 بازاریابی از مراکز آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب پروین داداندیش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب دانشگاه آزاد آزمایشگاه ها تهران غرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۳۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه

رییس کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی، با عنوان این مطلب که تورم در حوزه سلامت بالاتر از تورم در کشور است، گفت: بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهروز همتی، رئیس پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد با بیان اینکه آزمایشگاه‌های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند گفت: مشکل اول این است که در ۱۰ سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه‌ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال‌های بعد افزایش ۵ تا ۱۰ درصدی را در این باره شاهد بودیم که در این صورت از تورم جاری عقب ماندیم.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه‌ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه‌ها با مشکل روبرو شد لذا آزمایشگاه‌ها نتوانستند با پیشرفت‌های کشور‌های دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.

همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد، زیرا ۵ درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و ۹۵ درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می‌شود، اما با تجهیز آزمایشگاه‌ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش بیمه‌ای تسهیل داده می‌شود.

وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش گذاری به خدمات آزمایشگاه‌ها می‌تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

وی اظهار کرد: از متولیان امر درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه‌ها داشته باشند؛ ۷۰ درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری‌ها نقش مهم آزمایشگاه را نشان می‌دهد لذا آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی می‌تواند یک بیماری را تشخیص و درمان بیمار آغاز شود.

همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تأخیر در پرداخت بیمه‌ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود اکنون مردم باید ۳۰ درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند، اما بیمه‌ها این تعرفه را پوشش نمی‌دهند و مردم ۷۰ درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه‌ها و بیمار نباید اختلاف داشته باشد تا بتوان ارتباط خوبی بین آزمایشگاه‌ها و بیمار برقرار کرد.

وی اظهار کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه‌ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست‌ها آماده شده و قیمت‌های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می‌گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.

وی در پایان یکی از بازوان مهم نظام سلامت را آزمایشگاه‌ها دانست.

در ادامه، پروفسور امیرحسن زرنانی دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم ضمن تشکر از برگزار کنندگان کنگره، گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه‌ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره‌های ماندگار، حرکت روبه آینده از دستاورد‌های برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بستر‌های الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری کنگره بود.

بر اساس این گزارش، قطع نامه پایانی کنگره امسال، توسط دکتر فریبا شایگان مدیر روابط عمومی انجمن، قرائت شد.

در روز پایانی برگزاری این کنگره، که به مدت ۴ روز از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد، محمدامین واعظی در بخش پوستر برگزیده کنگره امسال شد.

فرزانه عزیزمحسنی مسئول پنل محققین جوان و پوستر‌های کنگره از ۱۱۳ پوستر پذیرفته شده در کنگره امسال، ۹۰ ارائه وجود داشت که با توجه به امتیازات از بین ۵ نفر منتخب بخش پوستر، محمدامین واعظی از دانشگاه علوم پزشکی ایران انتخاب شد همچنین در این مراسم از ۵ نفر منتخب نیز با اهدای جوایز تقدیر و تشکر شد.

زینب داوودی مقدم، ناهید رضایی، امیرسالار نیکخواه بهرامی، محمدخانی عشرت آبادی اسامی منتخبان بودند.

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد