Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر امینی مدیر گروه مهندسی برق_الکترونیک و مخابرات دانشگاه آزاد تهران غرب در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره چگونگی ورود به دانشگاه و دلایل انتخاب خود به عنوان استاد نمونه در سال 97، گفت: سال 1378 در دانشگاه دولتی گیلان در رشته مهندسی برق_الکترونیک پذیرفته شدم و مقاطع ارشد و دکتری را در دانشگاه خواجه نصیر گذراندم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از فراغت از تحصیل در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد به تدریس پرداختم. در حال حاضر در واحد تهران غرب مشغول به تدریس هستم.

وی افزود: طی بیش از 13 سال تدریس در دانشگاه همیشه سعی کردم ارتباط نزدیک و دوستانه‌ای با دانشجویان برقرار کنم. 15 مقاله ISI و مقالاتی که درجه Q1 دارند را در پرونده علمی خود دارم. در دوران تدریس همیشه سعی کردم دروسی که به دانشجویان ارائه می‌کنم بر مبنای علم روز باشد و به طور مداوم آخرین دستاوردهای تخصصی رشته برق را برای تدریس در کلاس چک می‌‌کردم.

مدیر گروه مهندسی برق_الکترونیک و مخابرات دانشگاه آزاد تهران غرب در ادامه خاطر نشان کرد: یک آزمایشگاه سنسور در واحد تهران غرب راه اندازی کردیم که 15 دانشجوی ارشد و 5 دانشجوی دکتری در آن مشغول به کارند و کارمان به صورت آزمایشگاهی و ساخت است. فعالیت پژوهشی ما به صورت نرم افزار نیست و واقعا کار ساخت را به طور عملی انجام می‌دهیم.

امینی درباره دریافت پیشنهاد حضور از دیگر کشورها و دلایل ماندن در ایران تاکید کرد: باتوجه به فعالیت‌های مختلفی که جهت حضور در سمینارهای بین‌المللی دارم بارها در همین رویدادهای علمی از سوی مسئولان علمی بسیاری از کشورها دعوت به همکاری شدم اما هرگز نپذیرفتم.

وی تاکید کرد: قطعا امکانات بیشتر و شرایط مالی بهتری، خارج از کشور برای من فراهم بود اما همیشه اعتقادم بر این بود که من در این مملکت درس خواندم و از امکانات دولتی ایران بهره‌مند شدم تا به این مرحله رسیدم، بنابراین باید دین خودم را به وطنم ادا کنم به همین دلیل ترجیح می‌دهم در کشورم بمانم و به مردم وطنم خدمت کنم.

مدیر گروه مهندسی برق_الکترونیک و مخابرات دانشگاه آزاد تهران غرب درباره نقش استادان دانشگاه در تقویت روحیه خود‌باوری جوانان متذکر شد: استادان دانشگاه نقشی تعیین کننده در انتقال صحیح علوم مختلف و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان دارند که نحوه ارائه دروس و چگونگی به کارگیری علم در جهت ثروت‌اندورزی و تقویت روحیه خودباوری در میان دانشجویان مهم‌ترین وظیفه این قشر انسان‌‌ساز جامعه است.

امینی یادآور شد: اگر دانشجویان ما بتوانند علم را به ثروت تبدیل کنند گام بلندی را در جهت خودباوری ملی و رونق تولید برداشتند که این امر زمینه‌‌ساز پیشرفت و تعالی ایران و حرکت در مسیر توسعه است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: استاد نمونه استادی است که صرفا دانشجویانی مدرک‌‌گرا تربیت نکند و در تربیت نسلی آینده‌ساز و دلسوز برای تحقق آرمان‌های انقلاب و تعالی کشور بکوشد تا نام ایران در بلندای جهان طنین انداز شود.

انتهای پیام/

188 / 167 مدیر گروه مهندسی برق_الکترونیک و مخابرات دانشگاه آزاد تهران غرب امیر امینی استاد نمونه آزمایشگاه سنسور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: امیر امینی استاد نمونه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۶۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین نشست شورای رابطین امور بانوان و خانواده استان اصفهان در سال ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی، عاصمه قاسمی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در سالن امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان برگزار شد.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در این نشست با اشاره به اثرگذاری استادان زن در جامعه اظهار کرد: شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی در سه سطح استادان، کارکنان و دانشجویان؛ شکل گرفته است که اهدافی همچون راهبری شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه، توانمندسازی تخصصی شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه؛ هماهنگی و نظارت بر عملکرد شورا‌های راهبری استان‌ها، هماهنگی و نظارت بر عملکرد مسئولین استان‌ها؛ ایجاد بستر تعاملی با فعالان حوزه زنان و خانواده داخل و خارج از دانشگاه را در دستور کار دارد.

قاسمی با بیان اینکه امور زنان و خانواده باید در امور دانشجویان خانم، با قوت وارد شوند، ادامه داد: ویژگی و فطرت نهادینه شده بانوان در آموزش و تعلیم و پرورش، به لحاظ پارامتر انتقال مفاهیم و دارا بودن مؤلفه‌ها و خصایص ذاتی همچون مهرورزی، صبوری و خستگی ناپذیری که خداوند در زن برای مادری قرار داده است، در شغل بسیاری از اساتید خانم تبلور یافته است.

وی با اشاره به هدف اساسی آموزش عالی خاطرنشان کرد: بانوان در هر رشته و مقطعی که تدریس می‌کنند، اهتمام ویژه‌ای را صرف صلح‌گرایی در محیط‌های سخت و ستیزه‌جو می‌نمایند. چنین معلمانی به ترویج فرهنگ تعامل، صلح و مدارا می‌پردازند و با گفتار و کردار خود، آموزش می‌دهند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان هم با اشاره به دغدغه استادان هیئت علمی، تصریح کرد: جامعه چه تفاوتی بین زنان موفق و موثر در دنیای امروزی قائل شده است؟ پیامد حضور زنان موثر در جایگاه علمی، تا چه حد انفاق افتاده است؟ برای رشد هوش و نبوغ لازمه زنان در حوزه تعلیم و تربیت، چه تسهیلاتی درنظر گرفته شده است؟

نرگس عطریان با تأکید بر نیاز‌های بانوان در دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: فعالیت‌های ورزشی، جبران مشکلات ارگونومی و ساعات کار زیاد، برنامه‌های کمک آموزشی فرزندان، توانمندسازی شایستگی‌های فرهنگی در زنان، ازجمله موارد مهمی است که باید نسبت به آن توجه ویژه داشت.

در پایان این نشست، از بانوان هیئت علمی برگزیده و افتخارآفرین در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی و تحقیقاتی با حضور دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد، محمدعلی نادی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد، نجفی رییس دانشگاه آزاد استان، محمد باقری معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی استان و سایر مسئولان استانی تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • کمربند انسانی معترضان آمریکایی برای دفاع از غزه/«ما آزاد نیستیم!»
  • کمربند انسانی معترضان آمریکایی برای غزه/ «ما آزاد نیستیم!»
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند/ کرمانشاه؛ مهد ادب و تمدن
  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند